Auktoriserad Redovisningskonsult till JL Ekonomi

JL Ekonomi · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Är du en person som brinner för ett starkt affärsmannaskap och trivs i ett högt tempo med fokus på kvalitet? Vill du bli en del av vår arbetsplats där vi arbetar nära kunden med fokus på hög livskvalitet, glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Auktoriserad Redovisningskonsult kommer du att arbeta i härligt team på 14 personer med placering i centrala Västerås. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ansvara för våra kunders rapportering, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning samt administration som hör därtill. Du kommer att självständigt ansvara för hela projekt. Då kundrelationen är en viktig del i rollen som redovisningsekonom ser vi din konsultativa roll som en självklarhet.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målet väger tyngre än den individuella prestationen. På JL Ekonomi arbetar vi i nyrenoverade, fräscha lokaler i centrala Västerås. JL Ekonomi genomsyras av en positiv atmosfär och arbetsglädje i en miljö som gör att du orkar göra "det lilla extra".

Vem trivs här?
Du som är trygg i din roll som Auktoriserad Redovisningskonsult och lägger stor vikt vid ett kvalitativt och professionellt arbete kommer snabbt in i rollen. Din serviceanda och goda förmåga att kommunicera är en naturlig del av ditt sätt att vara. Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete på byrå. Har du dessutom erfarenhet av VISMA och Fortnox och har god kännedom inom olika branscher, kommer det att vara till din fördel. Vi ser att du är Auktoriserad Redovisningskonsult eller att kraven för auktorisation är uppfyllt. Körkort är ett krav för denna tjänst.
Har du som person ett starkt affärsmannaskap, driv, öppenhet och känner dig trygg i att vara ansiktet utåt hos våra kunder kommer du att trivas på JL Ekonomi. Då rollen kräver ett stort ansvarstagande måste du som person kunna prioritera och ha en förmåga att möta olika människor och verksamheter. Det är en självklarhet att du tycker om kundkontakter och att du är både affärsmässig och gillar att jobba i ett högt tempo under de perioder som krävs. Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 6 november 2016. För mer information om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Ulrika Matsson på telefon 020-15 18 18.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group.
Badenoch & Clark är ett ledande internationellt rekryteringsföretag som finns på 14 orter med drygt 50 seniora konsulter i Sverige. Vi rekryterar top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco group, ett Fortune 500-bolag.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Ring Ulrika Matsson, 021-19 65 01

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget