Assistenter sökes till Migrationsverkets ABE-funktion i Västerås

Om jobbet

Just nu söker vi assistenter till Migrationsverket i Västerås. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Migrationsverkets räkning assistenter på Migrationsverket i Västerås.

Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även en gedigen introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Migrationsverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Migrationsverket

Arbetsuppgifter

Att vara assistent till vår ABE-funktion innebär att du sköter lägenheter gentemot fastighetsägarna i Migrationsverkets regi. Du ansvarar för att lägenheterna är i bra skick genom bland annat tillsyn och skötsel.

En annan viktig del av arbetet handlar om kontakt med fastighetsägarna, förmedla inkomna felanmälningar samt att följa upp dessa. Du genomför besiktningar, sköter all administration samt att du i vissa fall även ansvarar för lättare kontraktsskrivning.

Vi söker dig som

Du har gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms vara lämplig för befattningen. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av administrativt arbete samt arbete i en serviceinriktad roll. Det anses som starkt meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll som till exempel fastighetsskötare eller vaktmästare. Meriterande för tjänsten är även om har erfarenhet av att bemöta människor i utsatta situationer.

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du har även goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav då du kommer att åka runt till olika fastigheter.

Personliga kompetenser
Som person planerar, organiserar och prioriterar du i arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Det är viktigt att du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ser möjligheterna i förändringar och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
  • Anställningsformen är allmän visstidsanställning med start snarast t.o.m 31 maj 2017.
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Placering: Västerås
  • Tillträde: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen kan du mejla till ansvarig rekryteringskonsult Isabell Länn på mejl: migrationsverket@academicwork.se

Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast onsdagen den 26 oktober 2016. För den här tjänsten tar vi inte emot ansökningar via mail eller Academic Works hemsida utan du ansöker på Migrationsverket egen sida dit du slussas automatiskt när du trycker på "Ansök här på annan site". Då processen sker i Migrationsverkets egna system och vi förhåller oss till deras riktlinjer skiljer den sig något från vår normala process och exempelvis återkopplingstiden kan variera mot när du söker andra tjänster hos oss.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Vår vision är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter.
Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.