Arbetsledare till Driftområde Arboga

Svevia · Teknik & Ingenjör · 13 nov

Om jobbet

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur samt nybyggnation. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet i Svevia. Vi söker en arbetsledare till Division Drift med placering i Arboga.

Tjänsten: Som arbetsledare arbetar du självständigt med arbetsledning av mindre drift- och underhållsentreprenader, såsom barmarksrenhållning, vinterväghållning och diverse anläggningsarbeten, vilket gör dig till en nyckelmedarbetare i den dagliga produktionen. Du kommer i huvudsak att biträda platschefen med arbetsledning, planering, uppföljning, mindre kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid och du har beredskapstjänst. Tjänstens placering är i Arboga.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning eller annan utbildning som kan ses som likvärdig. Alternativ till högre utbildning är flera års praktisk kompetens från drift- och underhållsarbete samt att du har kunskap och erfarenhet inom arbetsledning. Som person är du driven och självgående, och är en van beslutsfattare som gärna tar egna initiativ för att föra verksamheten framåt. Du tycker även om problemlösning, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har körkort (lägst B), god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Lokal kännedom är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta tf platschef Robin Steen, tfn 021-16 40 11 alt robin.steen@svevia.se . Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.