Är du en Supportsvarvare med tekniskt intresse? Vi på Lernia har din nästa utmaning

Om jobbet

Om företaget

Vill du arbeta i ett spännande företag inom tillverkningsindustrin? Kundföretaget har egen tillverkning av högkvalitativa produkter till bland annat gruvindustrin, läkemedelsindustrin och vattenrening. Framgången ligger i ett duktigt och innovativt team, vill du vara en av dem?

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi just nu en supportsvarvare med CNC-kunskap. I arbetet ingår du i en arbetsgrupp som växlar mellan styrda CNC- maskiner och halvautomatiska maskiner. Du bearbetar produkter med efterföljande kontroller. Styrsystemen i maskinparken är Heidenhain. Övriga arbetsuppgifter är normal skötsel av maskiner samt registrering av arbetsorder. Du skall ha ett brinnande tekniskt intresse, vilja och engagemang att lära och utvecklas i rollen.

Maskinparken består av följande:

CNC Svarvar: Mas 50, Mas 70, Mas 820 med verktygsväxlare.
CNC-Fräs: Modig md7200 Heidenhain styrning: TNC 426
Supportsvarvar: Tos SN63 5 meter, SUI 80 8 meter, Style 510 1,6 meter
Bäddfräs: Fias AR-2000.

Formell kompetens

Verkstadsteknisk utbildning och förståelse för hela produktionsprocessen, gärna med erfarenhet av nedan.
  • Ställa och rigga CNC-maskiner
  • Mäta och kontrollera bitar
  • Programmera CNC-maskiner
  • Delta med tillverkning av fixturer samt optimering av skärdata
  • Delta i kvalitetsarbetet
  • Ritningsläsning
Personliga egenskaper

Vi letar efter en person med stort intresse för teknik och förståelse för hela produktionsprocessen. Du är en person med social kompentens och hög arbetsmoral samt ett brinnande intresse för din roll som Supportsvarvare. Du är noggrann, självgående och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och kunskaper. Du tar ansvar för din egen utveckling när det gäller att lära dig nya saker, genom att vara lyhörd och intresserad. Kundens ambition är att hitta rätt personlighet med rätt kunskaper för att i en förlängning anställa efter bemanningsuppdragets slut. Vill du arbeta i ett företag med god kamratskap där du får bidra till och engagera dig i företagets framgång, så skall du söka denna tjänst.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstidsanställning/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-mail. Har du frågor kring tjänsten kontakta Jennie Asplund e-mail: jennie.asplund@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.