Anläggningsarbetare

Om jobbet

Vi expanderar och söker anläggningsarbetare till heltidstjänst.

Du har goda kunskaper inom markarbeten och är van vid att arbeta med grund-, rör-, finplanerings- och stenläggningsarbeten. Du kan läsa ritningar, hantera en laser samt räkna ut och höjdsätta olika nivåer i arbetsmomentet. Kunskaper inom armering och betong är meriterande. Flera års praktisk arbetslivserfarenhet av markarbeten är ett krav. För att passa in i rollen som anläggningsarbetare hos MARK Entreprenad är du ansvarsfull, noggrann och har en god problemlösningsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder. B-körkort är ett krav. Tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder dig en omgående anställning i ett positivt och väl sammansvetsat gäng bestående av kunniga medarbetare - och de bästa kunderna!

Hör av dig så snart som möjligt till:

alva.andren@markbolagen.se

Vi går löpande
igenom alla ansökningar och tar in potentiella kandidater för intervju. Sista ansökningsdag: 2016-11-30
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Mejla Alva Andrén

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

MARK är ett ledande företag inom markarbeten, fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning i
Västerås. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Nu har vi fått flera nya roliga uppdrag och kunder och behöver därför bli fler. Trots det är vi det lilla nära företaget som tror på närhet till kunden och på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling.