Affärsområde Rail&Road söker verkstadsmontörer till Arboga

Om jobbet

Är du en framåt och positiv person som ständigt vill utveckla dig och känner att kvalitet och ständiga förbättringar är viktigt? Då har vi jobbet för dig. Vi söker montörer till Eltels verkstad i Arboga.

Sedan 2013 finns vår verkstad etablerad Arboga. Verkstaden prefabricerar produkter till Eltels järnvägsentreprenader samt erbjuder produkter till andra verksamma entreprenörer.

Vi söker montörer för att bygga signal/el- och tele anläggningar samt utföra planerat arbete enligt direktiv, föreskrifter, rutiner och instruktioner.

Vi erbjuder ett roligt och mycket omväxlande jobb i en liten sammansvetsad grupp där du ständigt lär dig nya saker och möter nya utmaningar.

Du har en gymnasium utbildning inom El/tele eller motsvarande. Du har lätt att förstå och läsa ritningar samt hantera den dokumentation som ingår i arbetsuppgifterna.

Meriterande är:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av installationsarbeten
  • Lödcertifierad
  • Elinstallatör
Som person:
  • är Du flexibel, jobbar strukturerat och upprätthåller god service och kvalitet.
  • ska Du tycka om att arbeta självständigt och i grupp samt att samarbeta med andra.
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Johan Thor, +46 76 721 83 47

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.