Administratör sökes till uppdrag med omgående start

Uniflex · Administration · 22 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

Till vår kund i centrala Västerås söker vi nu efter en administratör/handläggare.

Som handläggare hos vår kund hanterar du alla inkommande ärenden, såsom överlåtelser, panter, hyreskontrakt, köhantering, fakturering och hyresavisering. I arbetsuppgifterna ingår även att bemöta och ge service till kunder via post och mail. Det handlar om kontakt med bostadsrättmedlemmar och bostadsrättsföreningar, styrelse, banker, mäklare, myndigheter, samt med interna medarbetare och chefer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo. Du är ansvarsfull, kundorienterad, kostnadsmedveten och har lätt att se lösningar. Viktigt är att du gillar att fokusera på att nå uppsatta mål och att utföra arbetet inom utsatt tid. Vidare är du en öppen och social person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du vill bidra med god trivsel och ett positivt klimat i arbetsgruppen.

För att passa till denna tjänst ser vi att du innehar följande:
  • En utbildning på lägst gymnasienivå, gärna administrativ inriktning eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom Office-programmen
  • Du talar och skriver svenska flytande och med god kvalitet
  • Du har minst ett par års dokumenterad erfarenhet av administration
  • Erfarenhet från administration inom bostads- och/eller hyresrätter är meriterande
  • Meriterande om du tidigare även jobbat med kund/leverantörs-reskontra samt kundfakturering
Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i 4-6 månader med chans till förlängning, start omgående.

Om du tycker att tjänsten låter intressant samt passar in på ovanstående beskrivning tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Ansöker gör du via vår hemsida, www.uniflex.se
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.