Account Manager till vårt Västeråskontor – testa om du har det vi söker!

Om jobbet

Är du en av de som alltid charmar svärföräldrarna när ni ses? Eller övertygar vännerna om att boka resan dit just du vill åka? Märks det på dig när du ligger under i quizkampen eller när du lyckas med en riktigt snygg fickparkering? Då är vi intresserad att höra från dig! Vi tror nämligen att du har en talang som kan göra dig till en riktigt vass Account Manager och just nu söker vi 22 stycken till våra kontor runt om i Sverige!

Information om uppdraget

Att jobba som Account Manager hos oss liknar till stor del andra jobb inom försäljning. Du letar själv upp potentiella kunder, skapar kontakter och säljer in våra tjänster genom personliga möten. Skillnaden är att du hos oss säljer något som verkligen gör gott. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa samtidigt som du skapar arbetstillfällen för studenter och nyutexaminerade akademiker. Det ger en bra känsla i magen!

Vi tror verkligen att du kommer trivas hos oss. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll. Och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det. Här berättar vi mer om tjänsten som Account Manager, utbildningar och utvecklingsmöjligheter vi erbjuder, hur det är att jobba hos oss och varför vi är så trygga med att vi är en bra arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du ägna största delen av din tid åt att:
 • Söka upp och kontakta nya intressanta företag och kontaktpersoner
 • Utveckla och fördjupa relationerna med befintliga kunder och skapa merförsäljning
 • Utveckla interna samarbete med kollegor inom både säljorganisationen och vår rekryteringsorganisation.
 • Sträva mot att alltid utveckla dig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och lärdomar med dina kollegor
Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som Account Manager spelar inte dina tidigare erfarenheter eller ditt CV så stor roll. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Närmare bestämt dig som:
 • Gärna tar initiativ
 • Har fullt fokus på mål och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
 • Gillar relationer och är bra på att lyssna och förstå andra människor
 • Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk för dina utvecklingsområden
Personligheten är viktigast utöver det ställer vi bara krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Övrig information
 • Start: 16 januari 2017 startar tjänsten med vår introduktion för alla nya Account Managers
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig del
 • Placering: Västerås
 • Ansvarig rekryterare: Sanna Richter, Talent Acquisition Manager, [sanna.richter@academicwork.se](mailto: sanna.richter @academicwork.se).
Så söker du tjänsten

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager har väldigt olika bakgrunder, fokuserar vi på dig som har potential och rätt personlighet. Därför går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som första steg i vår rekryteringsprocess. Vi vill ge alla en chans så testerna är öppna för alla. Ta första steget genom att klicka på Ansök via annan site som tar dig direkt till testerna!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

63 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vill du först veta mer om tjänsten Läs mer om rollen, oss och vår kultur här.