Webbutvecklare till Knowit!

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till Knowit som brinner för det här med digital kommunikation, webbutveckling och inte minst frontend och/eller backend-utveckling. Du kommer tillsammans med Knowit att få möjlighet att arbeta som webbutvecklare och det finns goda chanser till anställning om alla parter är nöjda med samarbetet, huvudsaken är du har viljan och intresset. Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund Knowits räkning deras framtida webbutvecklare. Knowit är ett väletablerat börsnoterat konsultbolag med cirka 1 850 anställda som levererar konsulttjänster inom webbutveckling, design, kommunikation, managementkonsulting och systemutveckling. För att nu kunna bemöta den ökade efterfrågan på IT-kompetens i Sundsvall behöver de nu stärka upp sina team med ytterligare webbutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knowitss önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som webbutveklare kommer du ingå i något av Knowits agila utvecklingsteam, där ni tillsammans ansvarar för leveranser till de kunder som teamet hanterar. Varje team består av 4-6 personer och en teamledare som hanterar det dagliga arbetet.

Teamen har ett mycket nära samarbete med både kunder och kollegor och alla våra konsulter har daglig kundkontakt och förväntas ta eget ansvar i de projekt man arbetar med.

Vi söker dig som
 • Har relevant erfarenhet alternativt eftergymnasial utbildning inom webbutveckling.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
 • Erfarenhet av .NET, MVC, HTML, CSS, REST och Javascript är önskvärt.
Har du kunskap inom Microsoft SharePoint och Office 365 så är det ett stort plus men inget krav.

Som person är du:
 • Teknikintresserad, klurig och passionerad.
 • Ambitiös och bidrar med energi och engagemang till ditt team.
 • Kreativ och sporras av att utveckla nya och befintliga relationer.
Det viktigaste är att du brinner för digital kommunikation i alla dess former. Knowit är en fullservicebyrå som driver och genomför projekt i dess helhet. Knowit levererar tjänster inom flera olika områden, bland annat utredning, koncept & design, projektledning, informationsarkitektur, utveckling och förvaltning. Detta i kombination med ett gäng schyssta arbetskamrater ger de möjlighet att erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall, Centralt
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Knowit hjälper deras kunder att utveckla sina verksamheter med hjälp av ny teknologi, samt ger strategiska råd rörande alla former av tekniska utmaningar. Knowit förvaltar och moderniserar sina kunders befintliga system, och ser till att lösa integrationen mellan olika system på ett för kunden optimalt sätt. Dem erbjuder även ansvar för IT-driften om så önskas. Knowit har 25 års erfarenhet av lösnings- och kompetensleveranser till offentlig sektor och har ramavtal med Statens inköpscentral.