Vill du underlätta IT-vardagen för stora företag i Sundsvall? Vi söker IT-supportmedarbetare!

Academic Work · Data & IT · 27 jan

Om jobbet

Söker du ett varierande arbete där du får underlätta IT-vardagen genom kundsupport och tekniska IT lösningar? Drivs du av att ge service i toppklass och värderar relationer med såväl kunder som kollegor högt? Då har vi ett uppdrag för dig hos ett väletablerat IT-företag som erbjuder support till sina kunder in house så väl som på plats ute hos kunden. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan då urval görs löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en IT-supporttekniker för arbete både in house och ute på uppdrag hos kunder i Sundsvall med omnejd. Vår kund är ett väletablerat företag på supportmarknaden som arbetar med att förenkla IT vardagen för deras kunder. Då företaget växer på befintliga kunder har också behovet av personal ökat. Vi söker nu en till engagerad och driven kollega som vill bidra med service i toppklass.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker kommer du att arbeta i en varierande roll tillsammans med engagerade kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer du att fokusera på att hitta lösningar och ge support till företagets kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Ge support via mail och telefon till företagets kunder.
 • Arbeta med systemadministration.
 • Handleda och stötta i systemtekniska frågor samt hårdvaruinstallation ute hos kunder.
För att du ska få bästa förutsättningar för att komma in i din roll kommer du genomgå en introduktion för att få kunskap om företaget och arbetsuppgifterna. Vidare kommer du tilldelas en mentor som kommer att bistå dig under den första tiden, allt för att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett företag med hjärtlig och utvecklande företagskultur där tempot är högt och vardagen spännande!

Vi söker dig som
 • Har avklarad gymnasiekompetens.
 • Har god datorvana samt erfarenhet av Office-paketet.
 • Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat för att kunna kommunicera med bolagets kunder båda nationellt och internationellt.
 • Innehar B- körkort.
Vi ser det som meriterande om du har branscherfarenhet inom området sedan tidigare.

Som person har du ett stort teknikintresse och vill utvecklas inom nya områden. Du har förmåga att behålla lugnet i stressade lägen och är till naturen en problemlösare. För bolaget är din personliga inställning viktigt och därför tror vi att du som person är driven och brinner för det sociala samspelet med såväl kund som kollegor. Du tar eget initiativ och ser till att driva dina arbetsuppgifter och processer vidare och att de blir utförda på ett noggrant sätt.

Övrig information
 • Start: Januari, efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall, Centralt
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.