Vill du bli en duktig systemutvecklare?

Kivo · Data & IT · 22 nov

Om jobbet

För denna tjänst behöver du inte vara fullfjädrad programmerare från start, utan du kommer få möjlighet att lära dig och utvecklas på plats. Det vi ser som viktigast är att du har ett stort eget intresse och ett bra driv! Har du den rätta inställningen för att haka på? Läs då vidare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för KIVOs räkning en systemutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

KIVO är ett mindre företag där du kommer att erbjudas mycket frihet och ansvar i ditt arbete. Det ena projektet är inte det andra likt och du kommer få utvecklas inom flera områden. Arbetet utförs i KIVOs lokaler i Örnsköldsvik, men allt eftersom du blir mer van kommer du ha möjlighet att arbeta hos kund eller hemifrån ibland.

Arbetsuppgifter

KIVO tar fram spännande och innovativa lösningar till sina kunder. Det kan handla om allt från kretskort till färdiga maskiner, IOT-lösningar, webbportaler med mera. I din roll som systemutvecklare arbetar du tillsammans med automationstekniker, mek- & elektronik-konstruktörer samt andra kollegor inom olika nischer för att utveckla och producera en produkt eller lösning av hög kvalité till kunden.

Det finns oftast inga färdiga mallar att utgå ifrån, utan det handlar mycket om att testa sig fram. Då KIVO är ett mindre företag kommer du att ha möjlighet att arbeta inom ett brett område med varierande och spännande utmaningar.

Exempel på språk som används:
  • PHP
  • .NET / C#
  • C/C++
  • Simulink
  • Linux
Vi söker dig som

Har ett stort intresse för programmering. Det är inget krav på utbildning inom ämnet, om du är självlärd, eller är i full färd med att lära dig går det också bra!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen och det vi värdesätter mest är ditt driv och intresse för programmering. Vi ser att du vill utvecklas inom systemutveckling och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Kivo brinner för teknik!

Vi kan erbjuda produktutveckling, där både elektronik, mjukvara och mekanik ingår. Kivo AB utvecklar, programmerar och tillverkar kundanpassade elektroniklösningar för mobila, industriella och militära miljöer där stora krav ställs på produkternas driftsäkerhet och prestanda. Läs mer på https://www.kivo.se/
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.