Utesäljare till Ahlsell

Om jobbet

Information om uppdraget

För Ahlsells räkning söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete inom försäljning. I rollen som utesäljare VA kommer du såväl förvalta och utveckla Ahlsells befintliga kunder som bearbeta potentiella kunder inom segmentet vatten och avlopp.
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. I nya fräscha lokaler i Sundsvall finns en av Ahlsells över 200 butiker.

Som utesäljare kommer du ingå i det lokala säljteamet och arbeta nära dina kollegor i säljorganisationen. Ditt geografiska ansvarsområde kommer vara begränsat till Sundsvall - Örnsköldsvik och Ådalen, vilket innebär att du i stor utsträckning kan utföra dina kundbesök utan övernattningar. Ca två dagar i veckan kommer du arbeta på kontoret med att boka besök och följa upp offerter etc. Arbetstider är i första hand kontorstider. Tjänsten avser en rekrytering och du anställs direkt till kundföretaget Ahlsell.

Kunskaper för uppdraget

Vi tror att du som söker trivs med att arbeta självständigt efter uppsatta mål. Du har en förmåga att skapa goda kundrelationer och är en problemlösare. Som person drivs du av att utveckla din kompetens, vilket kommer vara värdefullt då det ständigt går att lära sig mer om Ahlsells produkter och tjänster.

Vi söker dig som har erfarenhet inom något av Ahlsells segment: el, VVS, fastighet, industri, bygg, eller allra helst VA. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll, eller med försäljning inom en annan bransch. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper som ditt engagemang och din vilja att skapa lönsamma affärer.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!