Utbildningsadministratör till Norrlands Yrkeshögskola i Örnsköldsvik

Om jobbet

Tycker du om att möta olika människor och motiveras av att ge service i ditt arbete? Är du strukturerad och söker efter ett flexibelt arbete? Då kan det vara dig vi söker till tjänst som utbildningsadministratör på Norrlands Yrkeshögskola. Tjänsten erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där du blir spindeln i nätet och ansiktet utåt för skolans studenter och lärare. Du får inblick i många olika typer av branscher och får knyta många nya kontakter. Tjänsten väntas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Norrlands Yrkeshögskolas räkning en utbildninsadministratör. Behovet har uppstått i samband med en pensionsavgång. Tjänstens omfattning är 75% och sträcker sig till juni -17.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrlands Yrkeshögskolas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Norrlands yrkeshögskola.

Arbetsuppgifter

Som utbilningsadministratör är din roll bred och arbetsuppgifterna är varierande, du blir spindeln i nätet och ansiktet utåt för skolans studenter och lärare.

I ditt arbete ingår arbetsuppgifter inom projektledning av utbildningar, utvärderingar, LIA och till viss del ingår att hålla skolans intranät uppdaterad. Ditt kontor fungerar under schemalagda timmar under dagen som reception dit elever och lärare kommer med frågor eller elever kan hämta sitt tentaresultat.

Du kommer även att till exempel:
 • ta emot telefonsamtal
 • ha studerandekontakter i olika former
 • skapa studieintyg och administrera rapporter till CSN och myndigheten för Yrkeshögskolan
 • boka lokaler och se till att dessa är utrustade efter ändamål
 • skapa schema i samråd med lärare inför respektive kursmoment
 • hjälpa eleverna med LIA-platser och göra besök på dessa företag
Du introduceras in i arbetet av erfaren kollega. Du är själv i din roll som administratör men i ditt arbete har du mycket kontakt med lärare, elever och externa företagskontakter.

Tjänsten passar dig som är social och som samtidigt tycker om administrativa arbetsuppgifter. Du träffar många människor i ditt arbete dels på skolan men även när du i LIA-sammanhang besöker företag vilket gör att du får knyta många nya kontakter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har vana av ett serviceinriktat arbete. Vidare ser vi att du:
 • har god datavana
 • van användare av Officepaketet
 • kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • är högskoleutbildad
 • arbetat i utbildningsbranschen
Som person är du serviceinriktad och van att bemöta olika typer av personer. Du finnas där för studenterna, men med det sagt krävs det även att du har skinn på näsan så att du klarar av att vara hård men rättvis när det behövs. Strukturerad och ansvarstagande är dina ledord vilket krävs då din roll är självgående i mycket hög grad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 75 % fram till juni -17. Du har möjlighet att själv bestämma din arbetstid under kontorstider. Kan finnas möjlighet till förlängning men Norrlands Yrkeshögskola är mitt i en omstrukturering och de vet därför inte utfallet av tjänsten i dagsläget.
 • Placering: Centralt i Örnsköldsvik
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Norrlands Yrkeshögskola är ett företag som erbjuder utbildningar med nära koppling till arbetslivet. En stor del av studietiden är arbetsplatsförlagd i form av Lärande I Arbete (LIA). De erbjuder i dagsläget utbildningar i Örnsköldsvik och Umeå. I Örnsköldsvik är det för tillfället fyra aktiva program men antal program och klassar varierar över tid beroende på efterfrågan.