Uppdragsledare inom byggnadskonstruktion till Ramböll

Ramböll · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Har du erfarenhet av att leda uppdrag inom husbyggnation eller industri? Ser du fram emot möjligheten att arbeta med tekniskt avancerade uppdrag i ett väletablerat företag med goda utvecklingsmöjligheter? Hos Ramböll erbjuds du en stimulerande vardag där fokus ligger på utveckling och kompetensutbyte i en hjälpsam och innovativ atmosfär.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rambölls räkning en uppdragsledare inom byggnadskonstruktion. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Ramböll. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ramböll i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Ramböll är ett väletablerat företag som går starkt framåt och som en del av sin expansion utökar de nu sitt kontor i Sundsvall med en uppdragsledare.

Arbetsuppgifter

I rollen som uppdragsledare har du ett heltäckande ansvar för framdriften av dina uppdrag, där du är delaktig från utrednings- till produktionsskedet. Du kommer att såväl delta som leda uppdrag där du, förutom tekniskt och ekonomiskt ansvar, även ansvarar för att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter inom uppdragets ramar.

Som uppdragsledare kommer du även att fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter.

I tjänsten kommer du bl.a. att arbeta i följande program:
  • AutoCad
  • Autodesk Revit
  • Tekla Structure
Hos Ramböll kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, bland annat via deras interna Akademi där medarbetare erbjuds ett brett kursutbud.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av att leda uppdrag inom husbyggnation och/eller industri. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat i 3D Cad, Autodesk Revit eller Tekla Structure då dessa program är en del av merparten av dina uppdrag.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Som person ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och att du har en god planeringsförmåga. Vidare är du analytisk och arbetar målinriktat samtidigt som du har en förmåga att engagera dig för ditt arbete samt dina kollegor, i enlighet med Rambölls fokus på samarbete och samhörighet.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.
Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget