Tekniska studenter till Arlas underhållsavdelning

Om jobbet

Tillsammans med vår kund Arla söker vi nu två tekniskt lagda studenter för extrajobb på Arlas underhållsavdelning i Sundsvall. Har du intresset och den tekniska kompetens vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Du kommer vara en del av Arlas underhållsavdelning med 6 anställda. Underhållsavdelningen ansvarar för Arlas alla lokaler så som förpackning, kyl och media. Då det finns säkerhetsaspekter att ta hänsyn till sker arbetet i stor utsträckning i par eller grupp. Du kommer gå med en mer rutinerad tekniker och vara denne behjälplig med det dagliga underhållet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arla.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Underhåll och reparationer av förpacknings-, process och kylmaskiner
  • Underhåll och service av tryckluftssystem
  • Dokumentation av genomförda underhållsinsatser
Vi söker dig som
  • Har teknisk bakgrund antingen från din gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller tidigare anställning som underhållstekniker eller motsvarande
  • Idag studerar på universitet eller annan eftergymnasial utbildning och har möjlighet att jobba en dag i veckan på sidan av dina studier
  • Har möjlighet och intresse att arbeta vid storhelger samt under sommarens semesterperiod
Som person är du snabblärd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har god datavana och det är meriterande med kunskap inom PLC. Här finns inte utrymme för hastiga beslut utan du är lugn och sansad och följer de rutiner som finns.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 4-8h en dag i veckan (tisdagar)
  • Lön: 148 kr/h
  • Placering: Sundsvall
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

[Hos Arla]( http://www.arla.se/) är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut.

Vill du vara med och göra Lurpak®, Castello® och Arla® känt över hela världen? Vill du jobba på en arbetsplats som genomsyras av mångfald och där det finns stora ambitioner, utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

För oss inom Arla är mjölk är naturens bästa livsmedel. Vi är stolta över att kunna förädla den till yoghurt, ost, smör, mjölkpulver och många andra mejeriprodukter till glädje och nytta för miljontals människor runt om i världen. Vi kombinerar traditionellt hantverkskunnande med teknik i världsklass och är noga med att ta hänsyn till naturen genom hela produktionskedjan, från gården till ditt kök.