Teknikintresserad student som vill arbeta praktiskt inom området?

Om jobbet

Studerar du och är intresserad av att arbeta med ett tekniskt arbete som testar både tidigare och nya kunskaper i praktiken? Vi erbjuder ett studentuppdrag där du kommer att få handledning av seniora kollegor som är experter inom svarv och konstruktion. En fantastisk möjlighet för dig som studerar och vill få en mer praktiskt erfarenhet och förståelse för branschen inom produktion och produktutveckling! Vad väntar du på? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för GRW:s räkning en student som ska arbeta som maskinoperatör. Som maskinoperatör kommer du att stötta upp i produktionen vid arbetstoppar. Du kommer att arbeta i en välordnad verkstadsmiljö och introduceras till arbetet av GRW:s VD.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GRW:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GRW under din studietid.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du arbeta med CNC-styrd svarv och fräs samt arbeta i hjärtat av GRW:s produktionsverksamhet. Verksamheten arbetar främst med tillverkning av specialanpassad produktionsutrustning, industriella hjälpmedel och verktyg.

Du kommer till exempel att:
  • Planera och övervaka produktionen
  • Arbeta praktiskt med maskiner
Tjänsten passar dig som vill utvecklas ytterligare inom produktion och praktiskt vill arbeta med att tillverka specialanpassade produkter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Studerar en teknisk utbildning på universitet eller högskola
  • Har erfarenhet av att arbeta inom verkstad, produktion och maskinhantering
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du;

* Har B-körkort

Som person har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och blir snabbt självgående i ditt arbete. Du är en nyfiken problemlösare som tycker om att ta eget ansvar och brinner för att lära dig mer om produktionsverksamhet, från konstruktion till produktion. Noggrannhet för att uppnå en hög kvalitet på ditt arbete är viktigt för dig.

Övrig information
  • Start: 24 oktober
  • Omfattning: 2 dagar per vecka, kontorstider flexibelt.
  • Placering: Löransvägen 19, Njurunda
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

GRW är ett företag som erbjuder konstruktion och tillverkning av specialanpassad produktionsutrustning och industriella hjälpmedel till den europeiska marknaden inom främst industri och forskning.

GRW:s VD Fredrik Paulsson berättar om verksamheten:
"Grundtanken är att genom ett nära samarbete med våra uppdragsgivare erbjuda kompletta lösningar och produkter från konstruktion till produktion. Vi har en helhetssyn där dokumentation, ritningsunderlag, reservdelar och rådgivning ingår som en självklar del i vår verksamhet.
För att upprätthålla en bra kvalitet och göra våra kunder nöjda håller vi oss alltid uppdaterade inom branschnyheter och utbildar personalen kontinuerligt."