Systemutvecklare till Swedish Connection!

Om jobbet

Vill du arbeta på Sundsvalls finaste kontor där du kan hitta inspiration genom att bland annat möta kollegorna i biljard? Vill du programmera tillsammans med rutinerade kollegor som brinner för att lära dig allt de kan? Då är familjära Swedish Connection nästa steg för din karriär!

Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swedish Connections räkning en Systemutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Swedish Connection har nya uppdrag på ingång och ser därför möjligheten att ta in ytterligare en Systemutvecklare för att komplettera deras redan starka team om 17 personer. Kontoret är beläget i centrala Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Ett av Swedish Connections mål är att alla trivs på arbetet vilket har bidragit till en familjär arbetsmiljö där man hjälper och stöttar sina kollegor för att leverera de bästa lösningarna till kund. .

Som Systemutvecklare kommer dina dagar att innehålla flertalet olika moment, allt inom systemutvecklingskedjan. Du kommer bli en del av ett kundteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar dedikerat mot kunderna. Ni hanterar inkomna ärenden och tillsammans med kunden bollar ni idéer i syfte att utveckla tjänsten.

Rollen innebär förutom systemutveckling mycket kundkontakt, du kommer tillsammans med ditt team arbeta mot kund med bland annat:
  • Systemförvaltning
  • Ärendehantering
  • Programmering
Som ny på Swedish Connection kommer du att få en individuell utbildningsplan med din utveckling i fokus, du kommer dessutom ha en mentor under din första tid som stödjer dig både tekniskt och i att komma in i arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som

Kallar dig själv Systemutvecklare, vi ser gärna att du har god kännedom av utveckling i Microsoft-miljö. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från .NET-utveckling är det meriterande men inget krav. Relevant utbildning från universitetet är meriterande men heller inget krav. Då du kommer arbeta nära kund ser vi att du talar och skriver flytande svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swedish Connection. Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga, är noggrann, positiv och lyhörd.Du trivs i nära samarbete med kund och du har god servicekänsla. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och driven för att ge både din och företagets utveckling en skjuts framåt.

START: Januari 2017, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swedish Connection
Vi kan allt om systemutveckling! Vi levererar expertkonsulter, helhetslösningar och systemförvaltning och vi gör det tryggt och enkelt. Vi är precis lagom. Vi är tillräckligt stora för komplexa organisationer och fortfarande tillräckligt små för att ge fullt fokus till mindre kunder.
Läs mer om Swedish Connection genom att följa länken www.connection.se.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.