Systemutvecklare till Sanmina

Sanmina · Data & IT · 31 mars

Om jobbet

Trivs du i en varierande roll med högt tempo? Sanmina söker nu en systemutvecklare till deras anläggning i Örnsköldsvik. I tjänsten erbjuds du en bred roll hos ett spännande bolag på frammarsch!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sanminas räkning en systemutvecklare. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Sanmina. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Sanmina i form av urval, intervju och presentation till kunden. Vi har ett nära samarbete med Sanmina och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till Professionals Nord: info@professionalsnord.se

Som Systemutvecklare hos Sanmina blir du en del av ett fartfyllt team om sex drivna personer där samhörighet och utveckling står i fokus. För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen kommer du att ges en introduktion i arbetets rutiner och uppgifter på plats.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du främst att arbeta med att skapa, vidareutveckla och underhålla verktyg för att underlätta funktioner och processer. Dina arbetsuppgifter förutom utveckling kommer att bestå av att skriva kravspecifikationer/testspecifikationer. Utvecklingen sker enligt agil metod (Scrum).

Vi söker dig som

Har en relevant akademisk bakgrund inom mjukvaruutveckling. Du har erfarenhet av att arbeta i Linux, MsSQL och/eller MySQL. Vidare har du kunskap inom C# samt JavaScript. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Det är meriterande om du har arbetat med SCRUM och JIRA. Vidare är erfarenhet av ASP .NET, QlikView och Processmaker meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du besitter en god samarbetsförmåga och som person är du kommunikativ då du i rollen kommer att samverka med övriga funktioner inom bolaget. Vidare ser gärna att du är flexibel och noggrann samt att du trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och ärenden.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 340 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget