Supportsvarvare

Om jobbet

Är du en erfaren CNC-operatör och söker ny utmaning? Då kan det vara just dig vi söker!

Hur ser din arbetsdag ut och vem trivs här?

Du arbetar dagtid med att tillverka styckesgods. Serieproduktion är sällsynt. Du bör kunna köra och ställa maskinerna manuellt. Programering bör du ha provat förut för att uppstartssträckan ska bli kortare. Du måste gilla att jobba och gilla utmaningar för att det är mycket ritningsläsning och problemlösning under dagarna.

Vi söker dig som har relevant industriutbildning och som har erfarenhet av manuell svarvning. Du har goda tekniska kunskaper och trivs i produktionsmiljö. Det är meriterande med en utbildning inom CNC men erfarenhet smäller lika högt. Du måste ha erfarenhet av att jobba som CNC-operatör då ingen dag är den andra lik.

Är du en noggrann och strukturerad person så är detta rätt tjänst. Är du social och har lätt för att lära kommer du att passa perfekt. Trivs du med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor men också ta mycket eget ansvar är denna arbetsplats något för dig!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett stimulerande jobb vid en arbetsplats som präglas av bra arbetsklimat och framåtanda. Du får en provanställning först men vi hoppas att du ska stanna och bli en av våra duktiga medarbetare som bidrar till företagets framgångar.

Hus söker du tjänsten?

Fyll i ansökningsformuläret nedan. Bifoga CV så vi kan se din bakgrund. När du lämnat in din ansökan kommer du få ett automatsvar så du vet att vi mottagit din ansökan.

Vi kommer att intervjua löpande så skynda dig att skicka in din ansökan. Anställningen kommer att ske så fort vi hittat en lämplig kandidat för uppdraget. Har du frågor om processen ringer du Annica Johnsson 070-2828414.

Har du problem med att registrera dig på hemsidan ringer du Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka tjänsten, men vänta inte för länge!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se.
Jobbfakta

Ring Annica Johnsson, 070-28 28 414

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.