Studerande webbutvecklare till Gullers Grupp

Academic Work · Data & IT · 23 jan

Om jobbet

Börjar du närma dig slutet av dina studier och känner att det är dags att skaffa ett roligt och utmanande extrajobb? Till Gullers Grupp söker vi nu en utvecklare med användar- och designfokus som kan bidra med nytänkande lösningar till företagets kunder. Det här kan vara din chans att komma ut i arbetslivet och kanske till och med säkra första jobbet efter dina avslutade studier. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gullers Grupps räkning en front end-utvecklare. Då Gullers Grupp växer har de nu behov av ytterligare en utvecklare på deltid som efter studierna kan få en unik chans till fortsatt arbete hos dem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gullers Grupps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gullers Grupp.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av hemsidor åt Gullers Grupps kunder. Du kommer att få delta vid kundmöten och komma med teknisk input kring vad som är möjligt att skapa åt kunderna. Du kommer även att agera problemlösare och komma med innovativa lösningar och kreativa förslag kring hur kundernas hemsidor kan bli så träffsäkra och attraktiva som möjligt.

Du kommer att arbeta tillsammans med talangfulla grafiska designers och utvecklare. Tillsammans bidrar ni med bred kompetens för att göra slutprodukten så bra som möjligt. Arbetet leds av produktions- och projektledare som finns som stöttning under hela arbetets gång. Inledningsvis kommer du att få en introduktion, där alla företagets anställda är involverade för att ge dig en så bra start på din karriär som möjligt.

Tjänsten passar dig som redan under studietiden vill ta den här fantastiska chansen att starta upp karriären hos en av landets mest väletablerade kommunikationsbyråer.

Vi söker dig som

Studerar relevant utbildning och är i slutet av dina studier. Vidare har du kunskaper i webbutveckling och brinner för området. Du har någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare, kanske från en kundorienterad roll, ett serviceyrke eller från IT-branschen.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Kunskaper i HTML, CSS, javascript, PHP, SQL.
  • Kunskaper i något CMS-system, främst Wordpress.
Det är meriterande om du har kunskaper i Photoshop eller andra bildredigeringsprogram och kan ytterligare programmeringsspråk, som exempelvis .NET. Vidare ser vi det som ett plus om du har erfarenhet av utveckling gentemot olika operativsystem (Windows, MacOS och Linux). Det är även positivt om du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt, exempelvis SCRUM eller Kanban. Har du kommit i kontakt med sökordsoptimering sedan tidigare är detta meriterande men inte ett krav.

Som person är du lyhörd och har lätt att förstå och tillgodose kundens behov. Du har god förmåga till att samarbeta med såväl kollegor som kunder och är inte rädd för att jobba hårt om det behövs. Vidare är du en kreativ problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Du tycker även att det är kul att fokusera på design och användarvänlighet i dina projekt och du drömmer om att få arbeta på en innovativ och nytänkande arbetsplats som hela tiden ligger steget före.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Omfattning: cirka 10-12 h/vecka, omfattningen kan variera utifrån behov.
  • Placering: Centrala Sundsvall.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Gullers Grupp är en kommunikationsbyrå med i dagsläget cirka 150 anställda. De skapar kreativ, tydlig, relevant och fungerande kommunikation för samhällsaktörer. Gullers Grupp har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och ett nyetablerade Norrlandskontor som är beläget i Sundsvall. Kontoret i Sundsvall och har idag 14 anställda och de arbetar bland annat med varumärken som Box Destilleri, Trafikverket, Bridgestone, Sundsvalls Kommun, LRF, Telia m fl