Studerande administratör till Sund Birsta sökes!

Om jobbet

Är du på jakt efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Är du noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt? Det här är de perfekta jobbet för dig som vill kombinera dina studier med att arbeta cirka 10h/vecka. Du har minst två år kvar på dina studier och vill arbeta heltid på somrarna.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sund Birstas räkning en orderadministratör som ska hjälpa till att administrara ordrar och hålla koll på leveranser och ha kontakt med deras interna personal och kunder.

Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet på plats ute hos Sund Birsta vilket innebär centrala lokaler med gångavstånd från Mittuniversitetet. Hos oss har du även goda karriärmöjligheter framåt i Norrland. Vår tidigare konsult hos Sund Birsta har nu fått ett nytt arbete via oss inom IT.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som orderadministratör är att ta emot inkommande order samt kontakt med kunde roch leverantörer. Utöver detta förekommer arbetsuppgifter som att se över inkommande leveranser och en del inventering. Under sommarperioden utökas tjänsten till heltid.
Se den här tjänsten som en inkörsport på Sund Birsta där du kan ha en lång framtid framför dig om du gör ett bra jobb och trivs i rollen. Du kommer på sikt få chansen till mer meriterande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta under sommaren samt extra utöver studierna på terminerna.

Vi söker dig som
  • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Har minst 2 år kvar av dina högskolestudier
  • Är noggrann och ansvarsfull
  • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.
Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Du är beslutsam, driven och trivs med att jobba självständigt. Vidare är du social och tycker att det är viktigt att bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen.
Jobbet passar dig som vill arbeta administrativt samt ha ett meriterande extrajobb som du kan ha nytta av i din framtida karriär.

START: Omgående
OMFATTNING: 1-2 dagar/vecka
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sund Birsta är ett teknikbolag som under de senaste åren har expanderat kraftigt och försäljningen sker idag på den globala marknaden. Bolagets mål är att genom nöjda kunder och rätt kvalité bli den ledande leverantören på marknaden
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.