Student till meriterande administratörstjänst hos Grant Thornton

Om jobbet

Denna tjänst passar dig som vill införskaffa värdefull erfarenhet av arbete med administration och ekonomi. Du får dessutom användning för din serviceinriktade och positiva personlighet, då du dagligen arbetar mot människor! Låter denna variationsrika arbetsvardag som något för dig? Sök idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en student som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet.

Grant Thornton har behov av en extra person vid deras faktureringsperioder som sker i början av varje månad. De uppskattar att arbetet är mellan 16-20 timmar per månad. Du kommer flexibelt i samråd med Grant Thornton att kunna lägga upp schemat under dessa dagar, så att du kan kombinera arbetet med dina studier. De kan även behöva extra hjälp vid andra tillfällen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i receptionen och ta emot besökare och därmed vara deras första intryck av Grant Thornton. I arbetet ingår kontorssysslor så som att ta fram ekonomirapporter, hantera post och ansvara över växeltelefonen.

Du kommer också vara behjälplig med andra sysslor på kontoret så som att ta fram frukost på morgonen, sköta kaffemaskinen samt se till att allmänna utrymmen är i ordning.

Inledningsvis kommer du introduceras i arbetet genom att gå parallellt med den ordinarie receptionisten. Det är en väldigt positiv stämning på kontoret där medarbetarna har olika ansvarsområden och det gemensamma i gruppen är en god framåtanda.

Vi söker dig som

Är student och har minst ett år kvar av dina studier. Du studerar gärna ekonomi då en del ekonomiska uppgifter förekommer i arbetet. Det är positivt om du tidigare arbetat med kundbemötande eller service, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har en positiv inställning och är serviceinriktad både mot såväl besökare som kollegor, då du har något av en allt-i-allo-roll. Du är också ansvarstagande genom att vara punktlig samt noggrann i ditt arbete.

START: januari
OMFATTNING: Vid behov, cirka 16-20 timmar per månad
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Grant Thornton brinner för att hjälpa företag och entreprenörer att växa och utvecklas. De är en attraktiv arbetsgivare genom att aktivt arbeta för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna. Vilket de också fått flera utmärkelser för.

Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter. Hos Grant Thornton får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning. För att stå rustad inför de utmaningar du möts av i ditt dagliga arbete får du gå ett individuellt anpassat utbildningsprogram.

Läs gärna mer om Grant Thornton på deras hemsida: http://www.grantthornton.se/
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.