Student som kundmottagare

Om jobbet

Är du student och söker ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier? Trivs du i en roll där du får vara utomhus och arbeta i ett team som kännetecknas av glädje och samhörighet? Då är det här tjänsten för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för MittSverige Vatten ABs räkning två studenter som kundmottagare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Du kommer att bli en del av ett team om sex personer där alla värdesätter att ha roligt på jobbet. Du arbetar flexibelt varannan vecka mellan kl 16-19/20, totalt 18 timmar/vecka. Arbetet sker på plats i Kretsloppsparkens återvinningscentral vid Blåberget.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundmottagare ansvarar du för att ta emot - samt fungera rådgivande till Kretsloppsparken återvinningscentrals kunder som vill lämna grovsopor, farligt avfall och/eller förpackningar och tidningar. Vidare kommer du att kontrollera att sorteringen av avfallet hamnar på rätt plats samt göra avrop gällande tömning av behållare.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Mottagning samt rådgivning till kunder
  • Kontrollera att sortering av avfall sker på rätt sätt
  • Informera kunder gällande återvinningscentralens riktlinjer
För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen så kommer du att få gå tillsammans med en erfaren kollega samt ges en introduktion i arbetets uppgifter och rutiner på plats.

Vi söker dig som

Är student och flexibelt kan arbeta varannan vecka. Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har traktorkort, ADR 1.3 och/eller Avfall Sveriges-kurs för personal vid återvinningscentraler. Tidigare materialkunskaper, t.ex. inom snickeri, via erfarenhet eller fritidsintresse är även det meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du är strukturerad och självgående i utförandet av ditt arbete. Vidare är du serviceinriktad och ger ett gott bemötande till såväl kunder som kollegor, samtidigt som du vid behov kan vara tydlig i din kommunikation till kund.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

På uppdrag av kommunen arbetar MittSverige Vatten med avfallsplanering och rådgivning om hur vi bäst ska bygga upp och vidareutveckla kretsloppet i vårt samhälle. Det innebär bl.a. att vi, så långt det är möjligt, ska utbilda medborgarna i vår kommun samt arbeta för att ge dem de bästa förutsättningarna till att delta i ett utökat kretsloppssamhälle. MittSverige Vattens mål är att öka återvinningen av material och energi och minska avfallsmängden.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget