Staffing and recruitment assistant till academic work

Om jobbet

Om du växer med ansvar, har svart bälte i struktur och gillar när dagen inte alltid blir som du tänkt dig har vi ett extrajobb som passar dig perfekt. Vi tror verkligen att du skulle trivas hos oss och nu söker vi fler Staffing and Recruitment Assistants till vårt Sundsvallskontor!

Information om uppdraget

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en hel massa nya kontakter. I dialog med din närmsta chef få du möjlighet att planera dina arbetstider utifrån dina studier och kontorens behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Academic Works Staffing and Recruitment Assistants har en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Som Staffing & Recruitment Assistant tillhör du vår leveransavdelning. Du kommer att ingå i ett team och stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras aktuella rekryteringsprocesser. Det är en varierande roll med högt tempo och mycket eget ansvar. Du arbetar både med rekrytering och personaladministration och bollar många arbetsuppgifter samtidigt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera. Som Staffing & Recruitment Assistant arbetar du främst med våra kandidater, alltså personer som främst söker konsultuppdrag hos oss för att arbeta ute hos våra kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med:
  • CV-selektering och ansvar för urvalsprocesser
  • Telefonavstämningar med kandidater
  • Referenstagningar
  • Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster
  • Skriva kandidatpresentationer till kunder
  • Övrig personaladministration såsom lönehantering och arbetsgivarintyg
Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens i enlighet med vårt introduktionsprogram som sker lokalt på kontoret. Som gör att du på sikt kommer du att självständigt hålla i intervjuer och vikariera för Consultant Manager eller Recruitment Consultant.

Vi söker dig som
  • Har minst tre terminer kvar på dina studier (gärna inom personal, beteendevetenskap, ekonomi, kommunikation eller liknande)
  • Är flytande i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det
  • Är flexibel, strukturerad och ansvarstagande
  • Har tidigare erfarenhet av service, kundkontakt och försäljning
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av administrativt arbete.

Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer. För att lyckas i rollen är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv, eftersom du kommer att ha eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en person som bidrar med din energi till teamet!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionnorrland@academicwork.se](mailto: talentacquisitionnorrland@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionnorrland@academicwork.se](mailto: talentacquisitionnorrland@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Introduktion sker 27-28 oktober

UPPSKATTAD ARBETSTID: Deltid, ca 2 dagar per vecka

ARBETSTIDER: Dagtid mellan 08:00-17:00 anpassat efter ditt schema

PLACERING: Sundsvall

LÖN: Timlön enligt avtal

KONTAKT: Maria Sehlstedt, Talent Acquisition Manager

Skydd för den personliga integriteten:
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!