Sjuksköterska till Strokeenheten i Sundsvall

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till Strokeenheten i Sundsvall, behov finns från v 22-35. Arbetstid dag/kväll och natt med möjlighet att själv påverka ditt schema.

Vi ordnar med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på strokeenhet.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, önskvärt med erfarenhet av strokevård, övervakning och telemetri. Kunskaper i journalsystemet Systeam Cross är ett plus.
Rekrytering sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan jobba hela perioden. Tveka inte att kontakta mig på tel 0709-348840 så berättar jag mer!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 mars

Om företaget