Sjuksköterska till kardiologisk vårdavdelning i Örnsköldsvik

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till en akutmedicinsk/kardiologisk vårdavdelning i Örnsköldsvik. Behov finns från v 14-35, rotationsschema, möjlighet att själv påverka schema. Stort behov finns!

Vi hjälper till med resor och boende vid behov

Dina arbetsuppgifter

Specifik omvårdnad med patientansvar på en akutmedicinsk/kardiologisk vårdavdelning. Observation inklusive ansvar för arytmi och ischemiövervakning av EKG. Läkemedelshantering och behandling samt planlägga och utföra omvårdnad.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst två års yrkeserfarenhet som leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kardiologisk vård.

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakta mig på 0709-348840 även om du inte kan arbeta hela perioden.
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 maj

Om företaget