Sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till infektionskliniken i Sundsvall. Behov finns v 52. Heltid, dag/kväll och natt med möjlighet att påverka ditt eget schema.

Vi ordnar med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsavdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Vana från infektionssjukdomar är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan jobba hela perioden.
Tveka inte att höra av dig till mig på 0709-348840
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget