Sjuksköterska sökes till strokeavdelning i Sollefteå

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till avdelning 17 på Sollefteå sjukhus. Avdelningen är inriktad mot stroke, internmedicin och geriatrisk rehabilitering. Behov finns från v.16 och framåt

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på avdelning med inriktning mot stroke, internmedicin och geriatrisk rehabilitering.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst två års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av journalsystemet SYSteam Cross är meriterande men inget krav.

Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan arbeta hela perioden. Tveka inte att kontakta mig på 0709-348440 så berättar jag mer om tjänsten!
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 maj

Om företaget