Själevads El söker två installationselektriker

Om jobbet

Själevads El är ett etablerat serviceföretag inom el/tele/data och är verksamma i Örnsköldsvik. Själevads El:s kunder är kommunen, privatpersoner samt företag i alla storlekar.
Vill du vara med i ett flexibelt företag där elinstallationer utförs med hög kvalité? Då är detta jobbet för dig!
Som elektriker hos Själevads El kommer du arbeta både självständigt och i team. Arbetet utförs hos Själevads El:s kunder i Örnsköldsvik med omnejd. Du kommer jobba med både nyinstallationer, service och underhåll. Installation av data, tele och larm ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:
Själevads El söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Du är färdig med din lärlingstid och är en självgående elektriker. Stor fördel är om du har några års erfarenhet av elinstallationer sedan tidigare.
Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Du har stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv utföra installationer ute hos Själevads El:s kunder. Du är en god lagspelare då det är viktigt för att passa in i arbetsgruppen. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning hos Själevads El.

Antal tjänster:
2 st.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Själevads El samarbetar med Kornboden Resurs vid denna rekrytering. Alla frågor, urval samt intervjuer utförs av Kornboden.
Kontaktperson Kornboden Resurs:
Konsultchef Patrik Olsson
Mail: patrik.o@kornboden.se
Tele: 0660-689 605

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: installationselektriker, el, elektriker, installation
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget