Samhällsplanerare/planarkitekt till WSP

WSP · Teknik & Ingenjör · 31 dec

Om jobbet

Vill du vara med och forma framtiden - för oss själva och för generationer efter oss? För WSP står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt. Är detta något du känner igen dig i och vill du bidra till att bygga ett hållbart samhälle? I så fall kommer du att trivas hos WSP! Är du kanske en hemvändare som söker dig hem till Norr? Tveka då inte att söka denna tjänst.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för WSP:s räkning en samhällsplanerare/planarkitekt. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos WSP. Vi sköter rekryteringsprocessen åt WSP i form av urval, intervju och presentation till kunden. WSP:s önskemål är därför att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord: info@professionalsnord.se.

Du kan vara stationerad på WSP:s kontor i Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand eller Östersund.

Arbetsuppgifter

Som samhällsplanerare/planarkitekt kommer du att kunna få uppdrag i alla skeden i samhällsplaneringsprocesserna, utredningar till översiktsplaner, delar eller hela detaljplaner åt kommuner och del i vägplaner åt Trafikverket. Beroende på storlek av projektet arbetar du med kollegor i gruppen, på avdelningen eller andra avdelningar och ibland tillsammans med andra regioner.

I rollen ingår bl a att:
  • Utreda förutsättningar för planer
  • Upprätta kartor och beskrivande text
  • Hålla tidplaner och budget
Du kommer att arbeta nära dina beställare som främst befinner sig i Norrland och agerar inom såväl den privata som den offentliga sektorn.

I denna tjänst kommer du att erbjudas ett mångsidigt, ansvarsfullt och händelserikt arbete. En stor del av utvecklingen för dig som konsult sker i de uppdrag du deltar i och de erfarenheter du skaffar dig på vägen. Som medarbetare hos WSP har du också tillgång till en rad nätverk och utbildningar, både i Sverige och utomlands, som anpassas efter ditt intresse.

Vi söker dig som

Har några års erfarenhet av liknande arbete och akademisk examen inom samhällsplaneringsområdet.

Då resor i tjänsten förekommer har du B-körkort. WSP:s kunder förutsätter att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför ser vi att du är flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god kommunikationsförmåga och är lyhörd för dina kunder. Vidare har du en god samarbetsförmåga då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kund.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall alternativt Örnsköldsvik, Härnösand eller Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi.

Det finns olika karriärvägar som du kan göra hos WSP. De flesta medarbetarna hos WSP arbetar som konsulter. En konsult eller ingenjör kan välja den tekniska banan och bli expert inom ett teknikområde eller välja en mer affärsorienterad väg och fokusera på att leda projekt och medarbetare. En del projektledare fortsätter vidare till multidisciplinära och globala projekt. Andra fortsätter kanske som linjechef. Du kommer att kunna välja inriktning efter vad som passar för just dig!

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Arkitekt
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.