Säljare till QonsultIT

QonsultIT · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Har du ett intresse för IT och vill träffa kunder dagligen och drivs av att skapa nya samt långsiktiga relationer? Då kan det vara dig vi söker! Ta chansen att i denna roll få utvecklas inom b2b i en växande bransch.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för QonsultITs räkning en säljare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

QonsultIT expanderar genom nöjda kunder och ökad efterfrågan. Som säljare hos QonsultIT blir du en del av ett team om sex personer. Du kommer att bearbeta Västernorrland och du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot. Du utgår från hemmakontor.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta kunder, boka möten, genomföra möten och avsluta affärer.

Inledningsvis kommer du att få en introduktionsutbildning där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva och planera försäljningen för att därigenom skapa och bibehålla nöjda kunder.

Vi söker dig som

Har en förståelse för försäljningsprocessen och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Det är meriterande om du har erfarenhet av b2b försäljning och service sedan tidigare. B körkort är ett krav. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och dina säljresultat. Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga och trivs i mötet med kund.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

QonsultIT tillhandahåller de flesta tjänsterna inom data, IT samt kommunikation.
Detta område växer hela tiden och förändras, det kan vara svårt för företag och privatpersoner att hålla sig uppdaterade. Men QonsultIT löser det. Läs mer om företaget här: https://www.qonsultit.se/
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget