Säljare Industri till Xylem region Norr!

Xylem · Försäljning · 17 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Nu expanderar ett av världens ledande bolag inom vattenförsörjning och Sveriges ledande pumpföretag med ny säljkraft till region Norr. Som Xylems utesäljare inom industri kommer du att ansvara för direkt och indirekt försäljning av Xylems produkter inom området. Du tillhör ett team av säljare som arbetar med kunder inom VA och VVS.

Tjänsten kan vara placerad på kontoret i Sundsvall eller Umeå. Regionen omfattar Hälsingland, Medelpad, Härjedalen, Västerbotten och Jämtland. Du kommer rapportera till Chef för region Norr.

Du kommer vara ansvarig mot industrikunder i regionen och arbeta mot industriföretag, grossister och återförsäljare. I rollen ansvarar du för allt från bokning av möte till dess avtal är signerat. Huvudfokus ligger på bearbetning av befintliga kunder. I ditt ansvar ligger även att utbilda och ge professionell rådgivning åt ovanstående kundgrupper. Till din hjälp har du bl.a. kompetenta säljsupport- och serviceorganisationer, samt marknadsavdelning.

Detta är en ypperlig chans att få representera ett världsledande företag i sin bransch. Xylem erbjuder ett attraktivt anställningspaket med fast lön, tjänstebil och en gedigen introduktion. Xylem satsar på sina anställda och kan erbjuda rätt person utveckling både nationellt och internationellt inom koncernen.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi vill att du har en gymnasieexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet alternativt en högskoleexamen med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet.

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du antingen har arbetat med en kombination av teknik och försäljning eller i en projektledande roll där ditt affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Du har erfarenhet från tillverkande industri alternativt närliggande bransch samt kunskap om el och automatik.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är en förutsättning för rollen. Du har vana att arbeta i CRM system och Microsoft Office.

Vi söker dig som är resultatorienterad samt självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är engagerad, driven och har en uttalad framåtanda samt tar ansvar för ditt arbete. Som person är du prestigelös, social, samarbetsvillig och öppen samt har lätt för att skapa goda relationer.

Låter det intressant?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Xylem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Sissel Pettersen, 08-120 50 426

Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

På Xylem arbetar 12 700 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar.