Säljande kommunikatör till Com Hems tekniska support - Bredband

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en problemlösare som drivs av att överträffa uppsatta mål och leverera kundservice i världsklass? Tycker du att det är roligt med försäljning och att utmana dig själv? Då har vi ett intressant uppdrag för dig!
StudentConsulting söker nu 15 nya supportmedarbetare inom Bredband till Com Hem i Härnösand. Com Hem är ett av Sveriges största och mest välkända telecomföretag. Det är ett modernt företag där kunderna och kvaliten står i centrum. Arbetsplatsen erbjuder inspirerande kollegor, motiverande miljöer och fina kontorslokaler. Man arbetar i sammansvetsade team med drivna teamledare. Du har stora möjligheter att påverka din egen lön tack vare provisioner och prestationsbonusar.

Som kommunikatör på Com Hems bredbandssupport kommer du med effektivitet besvara ingående telefonsamtal från kunder som behöver support och felsökning av sina bredbandstjänster. Du kommer även att besvara frågor om bland annat abonnemang, fakturor och beställningar. Din uppgift är att med känsla för service se till att kunderna får sina problem lösta, se över deras befintliga tjänster och att erbjuda nya abonnemang utifrån kundens behov. Det är meriterande om du har intresse för och erfarenhet av teknik, men du kommer också att få genomgå en fem veckors djupgående utbildning på Com Hem. Sedan följ du kontinuerligt upp på prestationer och kunskapsnivåer av såväl teamledare som säljcoacher eller andra stödfunktioner.

Kunskaper för uppdraget

Uppdraget passar dig som trivs med att arbeta med sociala arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du som söker är serviceinriktad, kommunikativ och har ett stort intresse för försäljning. Tidigare erfarenheter av service och försäljning är meriterande, men inget krav. Som person är du stresstålig, pedagogisk och engagerad i allt du gör. För att trivas i rollen bör du motiveras av att jobba mot uppsatta mål i en resultatinriktat arbetsmiljö. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta på Com Hem som konsult. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställningsövertag av kundföretaget.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med en inledande provanställning på 6 månader med start 21 november. Arbetstiderna är varierande, där kvällar och helger är vanligt förekommande. Skicka in din ansökan redan idag, då vi kan komma att tillsätta platserna redan innan sista ansökningsdagen den 14 november. Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta kundansvarig Elin Wiberg Lif på elin.wiberg.lif@studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Härnösand
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!