Rörkonstruktör till Rejlers i Sundsvall

Om jobbet

Har du erfarenhet av rörkonstruktion och söker nu efter nya utmaningar? Då kan denna tjänst vara rätt för dig. Ta chansen att utvecklas i en arbetsgrupp som har en god teamkänsla. Vi söker dig som kan stå för Rejlers värdeord vilka är; pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rejlers räkning en rörkonstruktör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Rejlers expanderar genom nöjda kunder och ökade uppdragsvolymer, de behöver därför stärka upp sitt kontor i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I rollen som rörkonstruktör kommer du främst att arbeta i varierande projekt inom process- och anläggningsindustrin. Dina arbetsuppgifter centreras kring konstruktion och där ingår bland annat att:
  • Utreda krav för rör-, maskin- eller anläggningskonstruktioner
  • Ta fram tekniska lösningar samt bedöma konsekvenser för lösningen i praktiken
  • Samarbeta med interna och externa kontakter
  • Arbeta med layouter
  • Dokumentera lösningen i bland annat 2D/3D CAD
Vi söker dig som

Är utbildad högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik med kunskap gällande rör- och/eller anläggningskonstruktion samt något års arbetslivserfarenhet från relevant konstruktörsyrke. Du har även kunskaper i ett eller flera vanligt förekommande CAD-program.

Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustrin samt programvaran AutoCAD Plant 3D men det är inte ett krav för tjänsten. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då arbetets uppgifter kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du utåtriktad och besitter en god social förmåga. Då du samverkar med andra projektdeltagare är du kommunikativ och duktig på att samarbeta. Du ser helheten och har en förmåga att sätta dig in i andras utmaningar, överväga och se till projektets bästa.

Vidare är du driven och tar egna initiativ. Då du är ansiktet utåt för kunden är du affärsmässig och har en ödmjuk framtoning där du lyssnar in dina kunder och förstår kundens utmaning, självklart har du även ett genuint intresse för affären.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget