Rekrytering av en serviceledare till Gunnar Karlsen Sverige AB

Om jobbet

Låter det lockande att bli en del av ett familjeägt företag som just nu står inför en utökning av verksamheten? Har du ett intresse för att vidareutveckla en serviceorganisation genom bland annat projekt-och personalledning? Har du tidigare erfarenhet från att leda eller arbeta med tekniska installationer? Känner du dig träffad bör du läsa vidare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Gunnar Karlsen Sverige AB:s räkning en serviceledare mot röravdelningen med placering i Sundsvall. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direktanställd av Gunnar Karlsen Sverige AB. Vi sköter rekryteringsprocessen åt dem i form av urval, intervju och presentation.

Arbetsuppgifter

Gunnar Karlsen Sverige AB har sitt kontor i utkanten av Sundsvall. Där sitter i dagsläget ca 7 kollegor med olika ansvarsområden. Som serviceledare innebär ditt arbete att leda de tekniker du ansvarar över i exempelvis frågor kring budget, rutiner och produktion.

De vanligast förekommande arbetsuppgifterna är:
  • Ansvara över merförsäljning för att uppnå budgeterade mål
  • Säkerställa en hög beläggningsgrad i produktionen
  • Personalansvar för ett antal tekniker
  • Säkerställa att god kommunikation och återrapportering finns på avdelningen
För Gunnar Karlsen Sverige AB är det viktigt med kompetensutveckling och därför erbjuds du ett utbildningspaket som en del i att stärka och utveckla dig i din arbetsroll. Beroende på tidigare erfarenheter och utbildningar skräddarsys just din kompetensutveckling efter dig.

Vi söker dig som

Har ingenjörskompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare vana från personal- eller projektledning där du visat på ett tydligt ledarskap, gott affärsmannaskap och förståelse för effektivisering i produktionen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gunnar Karlsen Sverige AB. Som person värdesätter du gott samarbete och trivsel på arbetsplatsen. Vidare är du organisatorisk och strukturerad i ditt arbetssätt då din roll innefattar varierade ansvarsområden som kräver ett ordningssinne.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vi på Gunnar Karlsen Sverige AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. Vi erbjuder rådgivning och tekniska installationer för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som de bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Koncernen har drygt 2500 medarbetare och en omsättning på över 4,6 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad på flera orter i Sverige - från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. Gunnar Karlsen Sverige AB har drygt 600 medarbetare och omsätter cirka 800 miljoner kronor (2015).
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.