Redovisningskonsult för rekrytering

Om jobbet

Har du universitetsexamen inom ekonomi? Har du dessutom jobbat med redovisning är det perfekt! Då är det just din som vi söker! Du erbjuds en direkt anställning hos vår kund som valt att satsa på dig och din utveckling!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en Redovisningskonsult. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt kunden i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningskonsult arbetar du med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. I ditt arbete kan även en viss del kundmöten förekomma. Din roll är att sköta redovisning för aktiebolag och du har ett eget ansvar för dessa kunder.

Kontoret ligger i Härnösand och arbetstiderna är 8-17. Du får en gedigen introduktion med ett mentorskap, en kedja av interna obligatoriska kurser samt flertalet valfria kurser.

Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Varje år genomförs ett antal olika projekt, utvecklingar och andra innovationer där du har möjlighet att prova olika roller och vara delaktig i utvecklande grupper.

Vi söker dig som

Med dig har du en universitetsexamen inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av redovisning eller ekonomiarbete mot företagskunder så du känner dig bekant med redovisningstermer. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget: Lättlärd, noggrann, social och du har ett sinne för siffror. För att trivas i rollen har du en god social förmåga och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare förutsätter arbetet att du trivs att arbeta med siffror.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, Rekrytering.
STAD: Sundsvall/Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vår kund är en stor aktör inom redovisning och rådgivning för företagskunder.
Jobbfakta
Ort
Härnösand
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.