Redovisningsekonomer sökes till SBC

StudentConsulting · Ekonomi · 20 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Till Sveriges BostadsrättsCentrum söker vi dig som vill ha en mångsidig roll som redovisningsekonom!
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrättsförvaltning. Bolagets affärsidé är att skapa och förvalta värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare. SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. 2015 var koncernens intäkter 395 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity. I januari 2015 förvärvade SBC samtliga aktier i T&T Förvaltnings AB och Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB med sammanlagt omkring 70 anställda. I september 2015 förvärvade SBC samtliga aktier i Cymko Förvaltnings AB med cirka 25 anställda. Efter förvärven har SBC totalt cirka 300 medarbetare på sex orter.

I centralt belägna lokaler i Sundsvall arbetar idag drygt 100 personer och vi söker nu ytterligare redovisningsekonomer som stärker upp Ekonomiservice. Tjänsterna är tillsvidare med en inledande provanställning om 6 månader och du rekryteras direkt till SBC. Arbetstider är kontorstider, årsarbetstid tillämpas. Tjänsterna tillsätts löpande med startdatum enl. överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

Som redovisningsekonom på SBC har du en bred roll där du bl.a. ansvarar för den löpande redovisningen samt bokslut, årsredovisningar, deklarationer, avstämningar, budgetarbete och ekonomiska analyser för ett antal bostadsrättsföreningar. Du ingår i en arbetsgrupp men är van att utföra ditt arbete självständigt. Vi söker dig som antingen har relevant ekonomisk eftergymnasial utbildning eller kunskap inom redovisning genom minst fyra års arbetslivserfarenhet inom området. Eftersom det förekommer arbetstoppar är du flexibel som person och har också förmåga att på ett professionellt sätt skapa goda kundrelationer. Vidare är du analytisk, noggrann, har god planeringsförmåga och behärskar svenska i tal och skrift. God kännedom inom bostadsrättskunskap är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Lina-Marie Forsell, 070-207 65 88.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!