Receptionist till längre vikariat

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu en erfaren receptionist för ett 12 månaders uppdrag med start under februari.
Vår kund är belägen i centrala Sundsvall och är verksam inom fastighetsbranschen och det är därför meriterande om du tidigare har erfarenhet av att hantera bostadsfrågor. Du kommer att ingå ett team av receptionister som hanterar företagets inkommande telefoni och ansvarar för att bistå och hänvisa kunder vidare till rätt person och ärende.

Arbetet är förlagt på vardagar, kontorstider mellan 08:00-17:00. Tjänsten kommer tillsättas i början av februari och sträcker sig i 12 månader.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har hög servicenivå, är van att arbeta självständigt och strukturerat. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en datastyrd växel och/eller reception är detta meriterande. Du talar och skriver svenska samt behärskar engelska obehindrat. Då vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka - utan ansök gärna redan idag!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!