Receptionist

Om jobbet

Om tjänsten

Inför kommande uppdrag söker vi entusiastiska och nyfikna medarbetare som vill ha nya spännande utmaningar. Vi söker dig som gillar att ha ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få arbeta med service och kundkontakt. Detta arbete erbjuder även mycket administrativa arbetsuppgifter men även uppgifter där du som person kommer att kunna vara flexibel och strukturera efter dig.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande receptionist/telefonist kommer du att arbeta på uppdrag hos olika kunder runt om i Sundsvallområdet med omnejd. Kunderna är verksamma inom ett stort antal branscher, och du kommer därigenom få en spännande bredd och variation i ditt dagliga arbete. Uppdragen handlar främst om att arbeta inom internservice, växel och reception.

Du kommer att få en bred erfarenhet, en omväxlande arbetsmiljö och en grundlig utbildning inför dina uppdrag.

Du som söker är beredd att satsa minst ett år på oss. Vi kommer i gengäld att ge dig en bred erfarenhet inom olika branscher.

Kvalifikationer

Då vi utbildar dig inför uppdragen lägger vi störst vikt vid din personlighet. För att du ska trivas och fungera bra i arbetet bör du vara flexibel, social och noggrann. Du som söker är nyfiken och positiv inför nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta ute hos olika företag.
Naturligtvis tycker du att det är kul att ge service och trivs i en roll där du får hjälpa till med olika typer av uppgifter i en organisation.

Du har avslutade gymnasiestudier och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.kfx.se
Vid frågor kontakta Elin Andersson på 060-15 46 00.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception

Ring Elin Andersson, 060-15 46 00

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

KFX HR-Partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. Som Konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.