Projekttekniker/-ingenjörer Driftkommunikation-Sollefteå/Sundsvall

Om jobbet

Vi söker nu projekttekniker/-ingenjörer till affärsenheten Driftkommunikation med placering vid våra etableringar i Sollefteå eller Sundsvall (hemlogering kan förekomma).

Arbetsbeskrivning

Som projekttekniker/-ingenjör arbetar du med bland annat felavhjälpning, projektering, förebyggande underhåll, systemutveckling, förslag till förbättringar samt projektleveranser inom telekommunikation och övervakning. I uppdraget ingår att hantera både modern och äldre teknik. Flera av våra kunder står inför teknisk uppgradering varför ett tekniskt intresse och vilja att lära sig nytt är en förutsättning.
Våra viktigaste kunder finns geografiskt etablerade i hela Sverige, så resor förekommer i mindre omfattning.

Vem är du?

Du bör ha minst gymnasiekompetens inom el/data/tele/radio samt några års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom telekom, IT (fokus infrastruktur och nätverk), styr och regler eller elektronik, alternativt högskoleutbildning inom data/tele/radio. Du bör ha erfarenhet av radioteknik, SDH/PDH, ethernet/IP, logisk teknik t.ex. olika typer av IO-system, samtliga medium för distribution RF, elektriskt och optiskt. Till ovan nämnda områden värderas även erfarenhet och kunskap om relevant mätutrustning så som oscilloskop, spektrumanalysator och E/O-TDR.
Till en av tjänsterna är mastbehöriget meriterande men inget krav.
Erfarenheter som applikationsingenjör eller säljstöd inom ovan nämnda områden är också meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Som person är du öppen, självgående, driven och målinriktad. Du trivs både att arbeta i grupp och självständigt. Det är också viktigt att du har ett stort engagemang i ditt arbete samt har en service- och affärsinriktad inställning. Du har ett genuint tekniskt intresse som återfinns både i ditt arbete men även som hobby eller fritidsintresse. Du har en problemlösande personlighet och har för vana att ta dig an nya problem. I och med detta är du även van att sätta dig in i ny teknik och även inhämta nödvändig kunskap och information på eget initiativ.

Vill du jobba med spännande tekniska projekt, utveckla affärer och kundrelationer, i en miljö som präglas av entreprenörsanda, kommer du att trivas hos oss!

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Affärsområdeschef: Dan Gamble 073 398 18 66

Projektledare: Fredrik Berglund 070 656 47 31

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2016-11-07

Fackliga kontakter

Ola Skogström, 0705-648 492 (Unionen)

Jaakko Pulkkinen, 0706-997 966 (Ledarna)

Jonas Svensson, 070-198 4589 (Sveriges Ingenjörer)
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.