Om jobbet

Tjänsten som projektledare innebär att du ansvarar för offert, konstruktion och genomförande av projekt inom ventilation, värme, kyla el samt styr- och regler. Geografiskt så kommer du att befinna dig inom det område som Sundsvallskontoret verkar inom. Du kommer att med både tekniska och ekonomiska argument sälja in vår affärsidé till såväl industri som kommersiella och offentliga beställare i en bransch fylld av möjligheter.
Arbetet är omväxlande och du kommer lika ofta att befinna dig hos våra kunder som på vårt kontor. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt varför vi sätter hög serviceanda som din viktigaste egenskap. Rollen innebär även att du skall backa upp våra servicetekniker med ditt kunnande när de söker din hjälp.
Till din hjälp kommer du att ha ca 140 medarbetare i Norrlands största privata företag när det gäller drift, service och förebyggande underhåll av tekniska fastighetsinstallationer.

Tjänsten innebär många kundkontakter varför vi ser det som självklart att du såväl kan skapa, underhålla som utveckla goda kundrelationer. Du är utåtriktad, road av försäljning och har ett stort mått av entusiasm. Du gillar naturligtvis omväxlande arbetsuppgifter samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor.
Ledaregenskaper och organisationsförmåga är ett plus. Initiativförmåga och en stark egen motor ser vi som ett måste. Du väntar inte på vad andra ber dig om utan ser till att saker händer. Vi vet att du är glad och positiv och ser möjligheter där andra ser problem.
Din bakgrund bör vara ingenjör eller likande med erfarenhet av konstruktioner för fastighetstekniska installationer. Är du självlärd och har lång erfarenhet ser vi till att du får den kompetens du eventuellt saknar.

Vi genomför just nu ett breddat ägande i företaget så för dig som är intresserad finns även möjlighet till framtida delägarskap.

Tycker du att detta stämmer in på dig och vill veta mer så kontaktar du Distriktschef Martin Broström på telefon 070-993 14 04
eller Gruppchef Stefan Ulander på telefon 070 - 309 77 73

Mer information om oss finns här på vår hemsida adress www.tfservice.se
Din ansökan mailar du till : martin.brostrom@tfservice.se

Eller per post till :

Martin Broström
Teknisk Fastighetsservice AB
Verkstadsgatan 4
856 33 Sundsvall
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Martin Broström, 070-9931404

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Teknisk Fastighetsservice AB är verksamt inom service, förebyggande underhåll samt installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt regler.
Verksamheten är belägen i Norrland med kontor i Sundsvall, Östersund,
Hudiksvall, Bollnäs, Gävle, Sandviken, Söderhamn, Umeå, Lycksele, Robertsfors, Piteå, Boden samt Luleå. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice AB har sitt huvudkontor i Sundsvall, omsätter drygt 200 Mkr och har ca 140 medarbetare.


Hitta hit

Sundsvall Visa på karta

Visa var