Projektledare inom stationsunderhåll/elkraft – Sundsvall

Om jobbet

Vi söker nu en projektledare inom stationsunderhåll/elkraft till affärsområde ONE Nordic Nord med placering vid vår etablering i Sundsvall.

Under Affärsområde ONE Nordic Nord samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, trafik, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde ONE Nord samlas också mindre lokala entreprenader.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare driver du serviceprojekt samt arbetar med drift- och underhållsfrågor hos våra kunder inom station- och industrianläggningar. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans och i arbetet ingår att utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du kommer att arbeta med kalkylering av framtida uppdrag, planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer. I rollen som projektledare får du möjlighet att driva projekt inom det snabbväxande energiområdet.

Vem är du?

Du har en gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning inom ledarskap, projektledning, ekonomistyrning och/eller verksamhetsutveckling eller motsvarande relevant erfarenhet samt teknisk kompetens inom elkraftsområdet eller inom bygg- och anläggningsområdet.

För att lyckas i rollen krävs att du har en ekonomisk förståelse samt ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap, tar initiativ och är driven samt brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med.
B-körkort är ett krav.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa en god relation till kund. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med ONE Nordic AB.

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Driftområdeschef Leif Hafstad, tel. 070-266 58 69.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2016-11-30

Fackliga kontakter

Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)
Jonas Svensson, 0701-98 45 89 (Sveriges Ingenjörer)
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Elkraft
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.