Projektledare / Montageledare Maintenance - Stockvik

Om jobbet

Till vår montageledargrupp inom Bilfinger Industrial Services Sweden AB med placering på Akzo Nobel i Stockvik söker vi

Projektledare/Montageledare

Vill du arbeta med spännande projekt inom processindustrin? Vi söker framförallt dig som har kompetens inom något av områdena el, automation, elkraft och/eller styrsystem. Har du även erfarenhet inom mekanik är det meriterande. Vill du arbeta som montageledare för att genomföra industriprojekt, underhåll och optimering inom något av dessa områden, då ska du höra av dig till oss. Vi erbjuder en spännande tjänst där du har chans att utvecklas inom många områden.

Din uppgift

Som montageledare på Bilfinger Industrial Services är du ansvarig för att med egen personal leda och driva projekt och uppdrag inom främst el och automation. Tjänsten innebär också att på uppdrag av kund verka som montageledare inom beställarens projekt för att leda, driva och samordna montage av ett flertal discipliner.

Din profil

Vi söker dig med utbildning inom styr- och reglerteknik, elektronik, datateknik eller närliggande utbildning och har tidigare erfarenheter av att arbeta med projektledning, montageledning eller som vill ta klivet från ledande montör till montageledare. God teknisk förståelse, samordningsförmåga och erfarenhet som projektledare och tekniskt jobb inom processindustrin är meriterande. Att vara säkerhetsmedveten är en självklarhet inom vårt företag liksom hos våra kunder. Som person är du noggrann, engagerad och driven samt trivs med att jobba mot uppsatta mål. Dina personliga egenskaper värderas högt och både juniora och seniora roller är av intresse för oss så sök gärna oavsett erfarenhetslängd. Du behärskar svenska och engelska i både skift och tal. B-körkort är också en förutsättning.

Övrig information

Placeringsort Sundsvall. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Kontaktpersoner: Per Norberg Gruppchef Bilfinger tel. 070-548 87 55

Facklig kontakt: Lars-Håkan Jonasson Unionen tel. 070-657 81 66

Vi har valt våra kanaler för rekrytering, avböjer vänligen men bestämt förfrågningar från säljare av dessa tjänster.

Ansökan sker på vår hemsida under lediga tjänster www.is-sweden.bilfinger.com.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 70 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.