Projektadministratör till Sigma Technology

Om jobbet

Är administration är din grej? Har du tidigare arbetat inom industrin på något vis? Vill du bli en viktig del av Sigma Technologys vardag? Perfekt- då det är dig vi söker!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sigma Technologys räkning en projektadministratör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos Sigma Technology.

Arbetsuppgifter

Du sitter ute på kontoret hos Sigma Technologys slutkund strax utanför Sundsvall tillsammans med dina kollegor från Sigma.

Som projektadministratör kommer du vara behjälplig med olika administrativa arbetsuppgifter, varav du huvudsakligen kommer att avlasta en grupp med tekniska skribenter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hantering av dokumentleveranser för de manualer som skribenterna utformar.

För att komma in i dina arbetsuppgifter har du stöd från dina kollegor, både från dokumentleveransavdelningen och från de tekniska skribenterna. Gruppen du kommer tillhöra är ett glatt gäng med god samanhållning som verkligen ser fram emot att du ska komma på plats.

Vi söker dig som

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av industrin på något sätt samt att du arbetat administrativt och förstår vikten av ordning och reda. Meriterande är om du har vana av att arbeta med tillverkningsritningar eller liknande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Det är viktigt att du är servicemedveten och bemöter såväl kollegor som kunder på ett bra sätt. Vidare är du ordningsam och strukturerad vilket arbetsuppgifterna förutsätter.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ARBETSTIDER: 8-17
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sigma Technology is part of Sigma, and is a global supplier of product information, software and embedded solutions, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information, and take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries.
Our philosophy is "Local Drive - Global Strength", therefore we have offices worldwide to be close to our customers, as this is the most effective way to work; both for us and for our customers. We have more than 500 highly-talented and dedicated employees. We have offices in Sweden, China, Hungary, Ukraine, and USA, and our head office is located in Göteborg, Sweden. www.sigmatechnology.se
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.