Produktionstekniker till Zepro

Om jobbet

Zepro söker Produktionstekniker med placering i Bispgården

Beskrivning:
Som Produktionstekniker arbetar du direkt under Produktionsteknisk chef. Produktionsteknikerrollen spänner över ett stort område vilket innebär att det finns möjlighet till varierande arbetsuppgifter. Beroende på dina kompetensområden så kommer arbetsuppgifter bestå av produktionstekniska frågor inom antingen plåt/svets och/eller förmontering/montering. Det kommer även vara andra arbetsuppgifter som ingår t.ex. produktionsberedningar, göra monteringsinstruktioner. Som produktionstekniker ansvarar du för att föreskrivna mål och kvalitetsnivåer uppnås.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och har god samarbetsförmåga. Vi ser att du har en teknisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet för uppgiften. Du bör ha erfarenhet och kunskap i förbättringsarbete rörande; kvalitet och effektivitet.

Anställningsform:
Visstid (anställningen inledas med en inhyrningsperiod)

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag (2016-10-09). Du är välkommen med din ansökan redan idag. Ansök via www.kornboden.se!

ZEPRO (Z-Lyften Produktion AB) tillverkar och säljer hydrauliska bakgavellyftar. Tillverkningen av bakgavellyftar är kundorderstyrd och sker i egna lokaler i Bispgården och sysselsätter ca 155 personer. ZEPRO:s kunder utgörs huvudsakligen av lastbilspåbyggare. Försäljningskontor med centrallager för reservdelar är beläget i Katrineholm. Vi har i dagsläget försäljning till ett fyrtiotal länder. ZEPRO tillhör en internationell bakgavellyft-division med fabriker i Sverige, England och USA. Volvo och Scanias verkstäder är viktiga kunder för vår reservdelsförsäljning. Våra konstruktörer utvecklar löpande nya produkter i egen regi och anpassning sker ständigt till nya behov och nya marknader. ZEPRO ingår i Cargotec-koncernen.
Läs mer: www.zepro.se
Jobbfakta
Ort
Sollefteå
Anställning
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget