Produktionsledare med underhållsansvar

Om jobbet

Om tjänsten

Trioplast SIFAB söker nu en initiativrik Produktionsledare som brinner för att leda och utveckla människor!
Som produktionsledare på Trioplast har du det övergripande ansvaret för produktion, drift och underhåll. Du har det totala personal- och arbetsmiljöansvaret samt budgetansvar.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifter

I din roll som produktionsledare ansvarar du för ca 27 medarbetare.
Du arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling.
Du ansvarar för att uppnå fastställda mål gällande produktionsutfall, kvalitet och produktivitet. Du samverkar med övriga avdelningar inom företaget som planering, marknad och utvecklingsavdelningen när det gäller produktionskapacitet, maskin-, produkt-, och kvalitetsutveckling/uppföljning. Inom ramen för ditt arbete ingår att löpande utveckla och förbättra arbetsprocesser.

Kvalifikationer

Du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå inom maskinteknik. Har du dessutom en eftergymnasial ingenjörs utbildning är det meriterande. Erfarenhet från plastindustrin//sågverksindustri eller annan industri ser vi också som meriterande. Du har minst några års arbetslivserfarenhet i arbetsledande ställning och din ledarkompetens är påtaglig. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och behärskar såväl det svenska som engelska språket. Du har kunskap om och är van att arbeta med Lean production.
Du motiverar dina medarbetare, skapar engagemang och delaktighet. Du arbetar på ett strukturerat sätt och ligger ofta steget före. Du är en möjligheternas person och har förmågan att hela tiden se förbättringspotential. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Vi prioriterar ledarskapet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

I den här rekryteringen samarbetar vi med KFX HR-partner. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Romö 060-15 46 00 alternativt cecilia.romo@kfx.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktionsledning

Ring Cecilia Romö, 0706631989

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter närmare 5 000 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland. Som en av Europas största köpare av polyeten är vi noga med att ta ett stort ansvar för effektivt nyttjande av jordens resurser. Vi bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har en central roll.
Trioplastkoncernen består av fem divisioner där Trioplast Sifab AB ingår i division Industrial Film. Vi finns i Sundsvall och tillverkar och marknadsför industrifilm främst till sågverksindustrin för den nordiska marknaden och har ca 35 medarbetare.