Processkonsult till MoRe Research Örnsköldsvik!

Om jobbet

Söker du ett spännande arbete där du får vara delaktig i forskning- och utveckling? Har du dessutom erfarenhet från pappers- och massabranschen? Ta då chansen att bli MoRe's nästa processkonsult. MoRe är aktiva inom forskning och utveckling när det gäller produkter och processer inom företrädesvis skogsindustrin och våra rötter sträcker sig mer än hundra år tillbaka i tiden.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för MoRe Research räkning en processkonsult till avdelningen processteknik. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt MoRe i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Arbetsuppgifter

I din roll som processkonsult har du ansvar gentemot blivande och befintliga kunder där det är du som håller och skapar kontakt för framtida samarbeten. Du skall självständigt skapa och initiera uppdrag som du leder, planerar och budgeterar för. I rollen ingår uppföljning och utvärdering av projekt.

På arbetsplatsen återfinns många kompetenser med ursprung från olika delar av världen. Du kommer att tillhöra ett team där det är god stämning och där alla strävar efter att nå samma mål. Tillsammans arbetar ni med varierande arbetsuppgifter där ni hittar nya lösningar.
  • Skapa nya kundrelationer samt upprätthålla relationer till befintliga kunder
  • Leda projekt och medarbetare
  • Komma med nya idéer till processer och produkter
Vi söker dig som

Har en civilingenjörsexamen eller likvärdigt gärna med inriktning mot kemi. Vi ser gärna att den sökande har minst fem års erfarenhet från arbete inom pappers- och massaindustrin där du jobbat med process och produktutveckling. Att hantera svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt då MoRe har kunder i hela världen. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Vi ser gärna att du är en social person med ett etablerat kontaktnät då försäljning är en del av ditt arbete. Du är nyfiken och bidrar med nya idéer samt söker ständigt söker efter nya processer att utveckla. Noggrannhet är viktigt, både för dokumentationens skull men också för att MoRe skall upprätthålla en god standard i sina processer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Avdelningen Processteknik vid MoRe Research har lång erfarenhet av att arbeta i processen i nära samarbete med fabrikerna. Deras egenutvecklade utvärderingsmetod för fiberlinjer är snabb och kostnadseffektiv för optimering, utveckling och problemlösning av olika processteg. Vi erbjuder stöd för alla delar av processen, från ved och vedhantering till färdig slutprodukt. Med hjälp av flexibla papperspiloter arbetar Processteknik även med frågeställningar där massa- och pappersegenskaper sammanförs, exempelvis mäldberedning och fibersammansättning samt vid produktutveckling. Inom avdelningen finns dessutom piloter för att tillverka viskos och spinna fibrer från cellulosa.
Avdelningen arbetar dessutom med bioraffinaderifrågor. Flera olika piloter ex. ultrafiltrering, reaktorer, och kokeri, understödda av avancerade analysmöjligheter, används för att stödja utvecklingen hos deras kunder. Processteknik har även kompetens inom matematik, fysik, elektronik och IT för att kunna utveckla nya optiska och fysikaliska mätmetoder samt konstruera kundspecifika instrument. Exempelvis har instrument för mätningar av pappersytans jämnhet i mikroskala utvecklats.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.