Processingenjör till pappers- och massaindustrin

Om jobbet

Söker du en ny utmaning inom ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Arbetar du idag inom processteknik eller liknande och vill vidare i din karriär som ingenjör? Valmet söker nu ytterligare personer till deras fiberlinjeteam i Sundsvall, ta chansen och sök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Valmets räkning en processingenjör till fiberlinjeteamet i Sundsvall. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Valmet. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Valmet i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Arbetsuppgifter

Som processingenjör på Valmet kommer ditt arbete att centreras kring processteknik och engineering i leveransprojekt till Valmets kunder runt om i världen. Jobbet utförs till stor del i team och innehåller även uppgifter såsom processoptimering, utvärderingar och visst utvecklingsarbete. Resor ingår i tjänsten.

Rollen innebär en flexibel och utmanande vardag där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker dig som

Är civilingenjör inom maskin, energi, kemi eller processteknik och har minst två års erfarenhet inom området. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift då Valmet är ett internationellt företag, övriga språk är meriterande. Du är bekant med AutoCAD och Sitebase och har en god förståelse för tekniska lösningar och system. Framförallt ser vi att du brinner för att utvecklas tillsammans med Valmet och på sikt bli en viktig resurs inom Sundsvalls pappers- och massaindustri med världen som plattform.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta, då Valmets projektteam arbetar nära varandra. Vidare ser vi att du är kvalitets- och resultatinriktad, kundfokuserad och en lagspelare. Valmet ser gärna att du har ett genuint intresse för att utvecklas och arbeta inom cellulosa, papper och massa.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linnea Lindberg
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Valmet Corporation är en ledande global utvecklare och leverantör av service och teknik inom massa-, pappers- och energiindustrin. De är 11 000 medarbetare världen över och huvudkontoret ligger i Esbo i Finland och företaget är noterade på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.
Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. Valmets nettoomsättning för 2013 var cirka 2,6 miljarder euro. Valmets mål är att ge sina kunder väldens bästa service. Läs mer på http://www.valmet.com/se
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.