Platschef till Ellextre

Om jobbet

Är du utbildad inom byggteknik och söker en arbetsvardag som karaktäriseras av korta beslutsvägar och snabba lösningar? Är du en ledare som drivs av att skapa teamkänsla och vill arbeta på ett företag med familjär stämning? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ellextres räkning en platschef. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Ellextre. Vi sköter alla delar i rekryteringsprocessen i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Ellextre brinner för sin verksamhet och lägger stor vikt vid teamkänsla och kommunikation mellan alla medarbetare för att kunna leverera så bra resultat som möjligt. Att arbeta hårt för att leva upp till företagets rykte är en stor del av företagets framgång. Ellextre är ett mindre företag där ägarna är aktiva i organisationen och arbetar nära samtliga medarbetare.

Professionals Nord har ett etablerat samarbete med Ellextre och samtliga frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig konsultchef hos Professionals Nord.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef hos Ellextre leder du verksamheten på plats ute på byggena som ansvarig för produktionen i projekten. Du ansvarar bland annat för inköp enligt inköpsplan, planering av arbetsplatsen för medarbetare och tillhörande processflöden samt arbetsmiljö- och kvalitetskontroll. Du kommer löpande att ha kontakt med arbetsledare för att informera och följa upp hur arbetet fortlöper.

Vidare ansvarar du som platschef för arbetsplatsens ekonomiska upplägg och även för samordningen av projektets underentreprenörer.

Arbetsuppgifter som ingår:
  • Helhetsansvar för projekten, från start till mål
  • Planering och samordning av underentreprenörer
  • Ekonomiansvar
  • Arbetsmiljöansvar
Vi söker dig som

Har erfarenhet från att ha arbetat med bygg i en ledande position. Behörighet inom klass 1 och 2 i betong är meriterande men inget krav. Vi ser att du har goda datorkunskaper och god förmåga att uttrycka dig i svenska både genom tal samt skrift vilket arbetet kräver.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ellextre. Då samhörighet och samarbete är viktiga värdeord hos Ellextre så ser vi att du är en ledare som genom bra kommunikation och samarbetsvilja skapar delaktighet och engagemang i ditt team.
Genom ditt tydliga ledarskap och din förmåga att arbeta både strategiskt och strukturerat leder du dina projekt för att de skall bli framgångsrika med nöjda slutkunder som resultat. Vidare ser vi att du ska vara lyhörd och ha förmågan att se helheten för att kunna avgöra vad bör prioriteras i de projekt du leder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ellextres vision är att bli ett välkänt och självklart alternativ för alla beställare inom hus, -industri och anläggningsbyggnad. De ledstjärnor/värdegrunder Ellextre arbetar efter för att uppnå denna vision är bland annat deras tre K: Kreativitet, Kompetens och Kvalitet. Med ett högmotiverat och professionellt team av välutbildade medarbetare på olika positioner som "brinner" för sin uppgift och deras ledstjärnor ser företagets framtid mycket ljus ut.
Jobbfakta
Ort
Sundsvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Chefsbefattningar

Ring Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.