Områdeschef till Bilprovningen

Om jobbet

Vi söker nu en engagerad och driven områdeschef med ansvar för våra stationer i Kramfors, Örnsköldsvik, Umeå-Ersboda och Skellefteå.

Din nya roll
Som områdeschef på Bilprovningen ansvar du för fyra besiktningsstationer och för medarbetarna som arbetar operativt. I rollen som områdeschef är du en nyckelperson i vår verksamhet som skapar nya affärer och erbjuder tjänster som ökar trafiksäkerheten på Sveriges vägar. Viktigt är att verksamheten drivs med god lönsamhet och god kvalitet, att medarbetarna utvecklas samt att Bilprovningens kunder är nöjda. Vidare ansvarar du för produktion- och personalplaneringen på dina stationer. Du ingår i ett team av flera områdeschefer runt om i Sverige och tillsammans driver ni Bilprovningens arbete framåt. Du har personalansvar för 22 medarbetare och har till din hjälp stationsledare på varje station.

Vem är du?
Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda och driva en affärs- och marknadsorienterad verksamhet med större personalgrupper. Vi ser att du har kunskap inom framtagande av offerter prognoser och ekonomisk uppföljning samt erfarenhet från försäljning. Du har en gedigen erfarenhet från ledande roller och kan visa på goda resultat gällande lönsamhet och kvalitet. Som ledare är du coachande, motiverande och får andra att växa. Du är kommunikativ, lyhörd, förtroendeingivande och besitter en hög social förmåga. Eftersom du ansvarar för flera medarbetare fördelade på fyra stationer har du en god förmåga att organisera, delegera och leda. Vi ser att du har minst gymnasieutbildning med examen från ett treårigt program. Du har körkort i minst klass B och god datavana. Har du erfarenhet från fordonsbranschen är det meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder många förmåner och goda anställningsvillkor. Du får möjlighet att påverka företagets framtid och har en viktig nyckelroll i organisationen. Sist men inte minst erbjuder vi ett spännande jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 6 november 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linn Byström, tel. 0702- 58 78 33.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Linn Byström, 0702-58 78 33

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi på Bilprovningen har 650 medarbetare på 94 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se


Hitta hit

Örnsköldsvik Visa på karta

Visa var